Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2006 14:48 - Том Круз и Кейти Холмс най-после оженени
Автор: poems Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1209 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 20.11.2006 14:49


Tom и Katie се ожениха Събитието бе една от най разточителните сватбени церемонии напоследък   image

За да скрепи любовта си, звездната двойка организира тържество в средновековен замък в близост до малкото градче Брачиано, Италия, а общата сума на разходите възлиза на над 2 млн. euro, информира AP.

Стотици местни полицаи-карабинери, снайперисти и лични охранители са ангажирани да охраняват церемонията, която приключва късно в съботната нощ.
По-рано, през деня, площадът в Бракиано където пристигаха гостите, беше напълно затворен за превозни средства и туристи, а цената на стая за желаещите да отседнат в градчето, в деня на церемонията достигна до 2000 евро.

За да уважат младоженците в Италия отидоха някои от най-големите звезди от шоубизнеса сред които Уил Смит, Бруук Шилдс, Дженифър Лопез, Виктория Бекъм, Джим Кери и др.

Джон Траволта, Ръсел Кроу, Стивън Спилбърг, Анджелина Джоли и Брат Пит също бяха сред поканените на сватбеното тържество.
Оперната звезда Андреа Бочели, пък, пя в чест на новосъздаденото семейство.

По специално изискване на младоженците церемонията се състоя по сциентоложки ритуал което в противовес с италианските религиозни закони. Поради тази причина семейството формално трябва да подпише по общоприетия ред.

Докато за Холмс това е първи брак, сватбата е трета поред за Круз, като предишните му два брака бяха с актрисите Мими Роджърс и Никол Кидман.


Фоейрверки над Брачано огласиха звездния брак на Том Круз и Кейти Холмс
Фойерверки осветиха нощното небе над приказния италиански замък в събота вечер, където холивудската суперзвезда Том Круз и актрисата Кейти Холмс се венчаха. Звезди от света на киното, спорта и музиката се събраха в замъка от 15 век. Одескалки, кацнал над градчето Брачиано, когато 27- годишната Холмс предложи ръката си на 44-годишната звезда от “Мисията невъзможна”. Повече от хиляда души наблюдаваха фойерверките, които бяха върха на празненството в замъка, оценен на 1.5 милиона евро. Отстоящ на 40 км. от Рим, средновековният замък беше окъпан в светлините на прожекторите и пламъка на стотици факли, разположени по протежение на крепостната стена. Сред гостите беше лъчезарната Брук Шийлдс, която според слуховете е уредила скарването си с Круз, след като той открито я разкритикува за използването на антидепресанти, за да се справи с постнаталната депресия. Бившата спайска Виктория Бекъм пристигна без съпруга си Дейвид. Венчавката следваше своя романтичен път, като злите езици заявиха, че тя помага и на двамата да популяризират последните си филми – “Война на световете” на Круз и “Батман в началото” на Холмс. Life and Style Weekly съобщи, че според брачното споразумение Холмс ще получава по 3 млн. долара на година през първите 11 г. на брака си – това е неин пръв и негов трети – плюс право на собственост на представително жилище в Калифорния. Джорджо Армани, който проектира сватбената рокля на актрисата и костюма на Круз, също пристигна в иначе заспалото градче Брачано. Дженифър Лопес, както и Джим Кери и неговата годеница Джени Маккарти, италианският тенор Андреа Бочели, а според слуховете, Ричард Гиър и Кайли Миноуг посетиха събитието. Джон Траволта, сциентолог като Том Круз, не беше забелязан, въпреки че беше съобщено, че ще пристигне на собствения си самолет заедно със съпругата си Кели Престън, режисьора Стивън Спилбърг и колегата си Ръсел Кроу. Звездният списък се допълва от Джордж Клуни, Брад Пит и Анджелина Джоли, Уил Смит и съпругата му Джейда Пинкет-Смит, както и Кристи Али. Кметът на Рим Валтер Велтрони беше сред последните пристигнали. Голям брой репортери и папараци следяха екстравагантното събитие. Един телевизионен канал и три американски списания са платили между 5 и 10 млн. долара за придобиване на изключителни права да заснемат брачната двойка, съобщи италианската преса.

Младоженците Том Круз и Кейти Холмс отлетяха за Малдивите
Американските актьори Том Круз и Кейти Холмс започнаха медения си месец след като минаха под венчилото в Италия. Двойката си размени сватбени обещания в замъка Одескалки до Рим в присъствието на сциентоложки свещеник, предаде BBC. Повече от 1000 хиляда души наблюдаваха фойерверките, които бяха върха на празненството в средновековния замък. Сред гостите беше лъчезарната Брук Шийлдс, която според слуховете е уредила скарването си с Круз, след като той открито я разкритикува за използването на антидепресанти, за да се справи с постнаталната депресия. Бившата спайска Виктория Бекъм пристигна без съпруга си Дейвид. Джорджо Армани, който проектира сватбената рокля на актрисата и костюма на Круз, също пристигна в иначе заспалото градче Брачано.




Тагове:   най,   оженени,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: poems
Категория: Хоби
Прочетен: 2572823
Постинги: 151
Коментари: 875
Гласове: 730
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930